Project

Community Post Office and Shop Renovation

The village of Winsham’s village shop and post office had not been refurbished for sometime. The Loaring team were assigned the task or a full refurbishment and refit.  While working on the projects the team uncovered a note behind some plasterboard. It turned out to be a makers mark and a note to future builders, from none other than Phil Loarings grandad. Phil’s grandad did the fitting of the shop over 30 years ago – see the gallery images for the makers mark and note he left to future builders.

Details

Village Shop and Post Office Refurbishment

Full Refit, New Floor, Walls, Till Area

Project Info

 

Client: Commercial Property

Project Type: Refurbishment

Other Projects

Residential

Extension

Residential Property

Conversion

House into Flats

3 houses into 11 flats

Local Authority

Primary School

New Build